La Fundació Aspros clourà el seu 60è aniversari amb una festa oberta i familiar

REDACCIÓ / Miquel de Santiago
Publicat: 
03-11-2022
Actualitzat: 03-11-2022 15:58
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Fundació Aspros clourà el seu 60è aniversari amb una festa oberta i familiar
    Peu de foto: 
    Helena Arnó, responsable de comunicació de Aspros, i Enric Herrera, director executiu de la Fundació (FOTO MIQUEL DE SANTIAGO)

La Fundació Aspros ha donat a conèixer avui l’últim acte de celebració del seu 60è aniversari. El proper divendres, 11 de novembre, a partir de les 17.30 hores, l'Auditori Enric Granados de Lleida acollirà un esdeveniment festiu, familiar i obert a tota la ciutadania amb el concert de Veus.kat

Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros, explica a LLEIDA.COM que l’acte està obert a tota la ciutadania i fa una crida "a tots els lleidatans i lleidatanes perquè vinguin a celebrar aquesta important fita de la història de l'entitat”. Tothom qui vulgui assistir-hi pot consultar l'AGENDA de LLEIDA.COM, així com les xarxes socials i la web de la Fundació, on hi trobaran informació sobre com inscriure's.

Herrera destaca que un dels principals moments serà un concert de Veus.kat, un cor de música moderna format per més de 40 integrants i música en directe, “que amenitzaran la vetllada amb un variat repertori ben conegut per tothom”. L’esdeveniment també comptarà amb la presència del recent nomenat conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i d'altres representants d'institucions com la Diputació de Lleida o l'Ajuntament de Lleida, així com els parlaments institucionals i el visionat de vídeos enregistrats per persones de la pròpia entitat.

Helena Arnó, responsable de comunicació de Aspros, i Enric Herrera, director executiu de la Fundació (FOTO MIQUEL DE SANTIAGO)

Un 2022 per recordar

Helena Arnóresponsable de comunicació de Aspros, també apunta a LLEIDA.COM que aquest 2022, la Fundació ha organitzat diverses activitats i iniciatives per a celebrar el 60è aniversari. En aquest sentit, remarca la creació del concepte "les 12 raons d'Aspros" i de l’obra de l'artista lleidatana Sonia Alins, “una peça exclusiva per a commemorar aquest aniversari”. “A més, durant l'any s'han celebrat tres esdeveniments dirigits als diferents públics de l'entitat, que han aplegat a més de 630 persones en total”, apunta Arnó.

Crear llocs de treball i normalitzar vides

Impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat intel·lectual i malaltia mental és la missió principal de la Fundació Aspros. Amb aquest objectiu, l’entitat sense afany de lucre, treballa des de l'any 1962, juntament amb les famílies, les administracions entitats públiques, per a la normalització d'aquest col·lectiu.

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d'acolliment residencial, servei de teràpia ocupacionalservei ocupacional d'inserció formació professional.

Comparteix

També t'interessarà