La Fusta i el Suro apliquen l’acord de salari mínim de 14.000 euros anuals

REDACCIÓ
16-11-2021
  • La Fusta i el Suro apliquen l’acord de salari mínim de 14.000 euros anuals

La Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu provincial del sector de la Fusta i el Suro de les comarques de Lleida van signar aquest dilluns l’actualització de les taules de retribució per al 2021, que inclouen l’acord de salari mínim del sector de 14.000 euros anuals. Aquest acord, que s’aplica avui i que va ser signat entre representants de l’Associació d’Empresaris de la Fusta (AEF) de les Terres de Lleida i representants de les organitzacions sindicals UGT i CCOO el setembre de 2020, preveu que cap categoria professional del sector estigui per sota d’aquests 14.000 euros anuals bruts.

Així mateix, amb l’actualització de les taules de retribució del sector de la Fusta i el Suro de la província de Lleida, també es consolida l’augment salarial de 150 euros bruts l’any per a cada grup.

Altrament, la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de la Construcció de la província de Lleida ha signat també avui el calendari laboral del 2022. Aquest calendari, que recull les festes oficials a Catalunya i les dos festes locals fixades per cada municipi, preveu també vuit dies festius per excés de jornada. En aquest sentit, la jornada laboral per a l’exercici de 2022 continuarà essent de 40 hores setmanals de dilluns a divendres, amb un màxim total de 1.736 hores anuals de treball efectiu.

Aquest calendari laboral s’aplicarà en totes les empreses que no en pactin un altre de diferent amb el Comitè d’Empresa, amb els delegats de personal, o amb els mateixos treballadors en defecte d’aquests, i serà susceptible de modificació en el supòsit que la jornada laboral anual prevista al Conveni General del Sector de la Construcció aplicable sigui modificada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta