La Granadella celebra 25 anys del festival folk català

J.B.
26-08-2018
  • La Granadella celebra 25 anys del festival folk català
  • La Granadella celebra 25 anys del festival folk català

La Granadella s’ha convertit des de divendres en la capital de la música popular i tradicional catalana amb la celebració fins avui diumenge dels 25 anys d’un festival en el qual han actuat més de seixanta artistes i grups, amb la presència de veus consagrades com les de Maria del Mar Bonet, Pep Sala, Miquel Gil o Lídia Pujol.

El 25 Festival de la Granadella va arrancar divendres amb dos propostes de signe divers: a la tarda, el jove grup d’havaneres gironí Les Anxovetes, de veus íntegrament femenines, i a la nit, la música de ball i de festa amb un dels grups revelació d’aquests últims anys, els lleidatans La Terrasseta de Preixens.

Ahir a la tarda, el públic va poder ballar al ritme de les danses tradicionals d’El Pont d’Arcalís, un grup amb més de vint anys als escenaris i ja tot un referent en l’àmbit de la música folk i de soca-rel catalana. Ahir a la nit estaven previstes les actuacions de Feliu Ventura i Miquel del Roig. L’ampli programa del festival culminarà aquesta tarda (20.00 h) amb els populars Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next