La Guàrdia Urbana de Lleida identifica els autors de quatre abocaments il·legals

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
10-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Guàrdia Urbana de Lleida identifica els autors de quatre abocaments il·legals
    Peu de foto: 
    Abocaments de residus incorrectes durant els darrers deu dies a Lleida ©Ajuntament de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ha identificat els autors de quatre abocaments de residus incorrectes durant els darrers deu dies. Els agents de la UNIPA han detectat la incorrecta gestió de residus al polígon industrial Camí dels Frares, a la partida de Butsènit i als carrers Galileo Galilei i Laureà Figuerola.

La policia municipal de proximitat ha localitzat un total de quatre abocaments de residus incorrectes i ha aconseguit identificar els autors. En aquest sentit, s’ha fet la proposta de la sanció corresponent, tal com marca l’ordenança municipal.

L’abandonament de bosses de brossa, cartrons i altres residus a la via pública és una conducta incívica que té un impacte negatiu a la ciutat. Perjudica la salubritat de les àrees de contenidors, deteriora el paviment pels líquids que es filtren de les bosses, suposa un cost econòmic addicional en la recollida dels residus i empitjora la percepció sobre l’estat de la neteja de la ciutat, afavorint noves conductes incíviques.

És per això que l’Ajuntament de Lleida segueix treballant per fer una revisió global de la normativa municipal relacionada amb el civisme, que afecta diverses ordenances, per actuar amb més efectivitat en aquest àmbit.

Comparteix

També t'interessarà