La Hard Bike arriba a l’última etapa molt oberta

24-06-2019
Actualitzat: 24-06-2019 13:12
  • La Hard Bike arriba a l’última etapa molt oberta

La primera edició de la Hard Bike, una prova de tres etapes en BTT que es disputa per la Val d’Aran, afrontarà avui l’última jornada amb tot obert a la categoria masculina, en què fins a cinc corredors es disputen la victòria final. A la segona etapa, disputada entre Bossòst i Arties, els ciclistes havien de cobrir un recorregut de 55 quilòmetres i salvar un desnivell acumulat de 2.600 metres. Si a la jornada inaugural la victòria se la van repartir tres corredors, ahir van ser cinc els que van creuar la línia de meta amb el mateix temps, dos hores i 52 minuts. Tres d’ells van ser els mateixos que havien guanyat el dia anterior, Albert Minoves, Eric Valldaura i Eduard Gispert, als quals ahir es van unir Dani Llorens i Marc Casanova, per la qual cosa el guanyador final hauria de sortir d’aquest quintet de corredors.

Pel que fa a la categoria femenina, no està tan disputada, ja que Ada Xinxó es perfila com la guanyadora al sumar ahir la segona victòria, davant de Marta Riba i Inés Rodríguez, el mateix podi que ahir. Avui l’etapa discorre entre Arties i Salardú, de 50 km.