X. SANTESMASSES
06-03-2017
Actualitzat: 06-03-2017 10:29
  • La Hivernal de Cervera, de rècord

La novena edició de la Hivernal de Cervera de BTT va batre ahir el rècord de participants amb 650 ciclistes. La categoria Extrem, de 65 quilòmetres, se la van adjudicar Guillem Muñoz i Roger Argelague, que van rodar junts des de l’inici. El seu immediat perseguidor, Josep Enric Farriol, va cometre un error en l’itinerari i va ser desviat al traçat de la categoria Strella, de 40 quilòmetres, arribant en solitari a meta, però a l’hora de l’entrega de premis li va cedir el trofeu a Dilan Quer, al·legant que ell competia en la prova Extrem.

Per la seua part, el campió mundial de MotoGP, Marc Màrquez, va arribar segon, després de Quer. El pilot va manifestar després de la prova que “li fa molta il·lusió” participar en les iniciatives esportives de Cervera i la Segarra, de les quals és un habitual, sempre que la competició l’hi permet.

En categoria femenina es van imposar Janette Solsona, en l’Extrem, i Núria Garcia, en l’Strella. La prova popular de 25 quilòmetres va ser per a Kilian Folguera i Carla Plaza.

Segons el president de la Penya Ciclista, Josep Maria Guàrdia, “aquest volum de ciclistes és tot un èxit que avala els nou anys que hem organitzat el certamen”. Aquest any, a causa de les obres a la zona històrica de la ciutat, el recorregut va sortir de la plaça Universitat en lloc de la de Santa Anna i l’arribada es va ubicar davant les instal·lacions del Marc Màrquez Fan Club.