La I Jornada Tècnica de Barranquisme de Rialp vol millorar el control i la segurat d'una pràctica massificada

J.C.M.C.
14-11-2017
  • La I Jornada Tècnica de Barranquisme de Rialp vol millorar el control i la segurat d'una pràctica massificada

Organitzat pel nou comitè de barrancs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), se celebraran a Rialp aquest cap de setmana que ve les primeres Jornades Tècniques de Barrancs, activitat que es va presentar ahir a la Diputació. Les jornades no estan enfocades a la pràctica d’aquesta activitat, ja que es tracta d’un congrés amb diferents ponències, encarat a la seguretat i la formació.

“Cada vegada hi ha més gent que vol practicar aquest esport i com que cada vegada està més massificada aquesta pràctica, volem incidir en el control i la prevenció d’accidents”, explicava Lluís Beardo, del comitè de barrancs de la FEEC. A l’acte de presentació va assistir també el diputat i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich; i el representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Segura.

Sabarich va destacar que amb activitats com aquesta “posem en relleu el territori” i va recordar que Lleida compta amb més de dos-centes empreses dedicades als esports d’aventura. Les jornades començaran aquest divendres, dia 17, i acabaran el diumenge dia 19.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?