La Incubadora d’Empreses de Bell‐lloc d’Urgell en 2ª posició de Catalunya

REDACCIÓ
27-10-2020
  • La Incubadora d’Empreses de Bell‐lloc d’Urgell és situa en 2ª posició de Catalunya

Anualment els economistes de la Fundació Funcas elaboren un informe que estableix un rànquing de vivers, acceleradores i incubadores d’empresa de l’estat espanyol, atenent els serveis que presten d’atenció i assessorament, les activitats que es desenvolupen, les empreses allotjades, el grau de supervivència de les empreses, etc.

En l’últim estudi de FUNCAS, situen la Incubadora d’Empreses en 2ª posició del rànquing global de Catalunya, la 9ª posició del rànquing global d’Espanya de vivers avançats (Vivers amb la major qualitat en els seus serveis) i la 1ª al rànquing de graduació. La graduació és la última fase de la trajectòria d'un emprenedor dins d'un viver d'empreses i comença amb la sortida de l'empresa de les seves instal∙lacions continuant amb el seguiment d'aquesta amb la finalitat de donar suport la seva consolidació en el mercat, durant aquests anys de funcionament de la Incubadora han passat més de 30 empreses.

La Incubadora d’Empreses facilita l’inici o la millora de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les seves necessitats.

La Incubadora d’Empreses ofereix  serveis de  formació , assessorament i posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen crear, consolidar o fer créixer elseu negoci al Pla d’Urgell a les instal∙lacions del centre empresarial a uns preus molt  competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps.  

Actualment està al 70% de la seva ocupació, allotja 7 empreses que donen feina a 21 treballadors i treballadores. Queden a disposició dels emprenedors i emprenedores 2 despatxos amb preus a partir de 102 € al mes amb tots els serveis inclosos (fibra òptica, llum, aigua, calefacció, videovigilància, etc). 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta