La Lliga McDonald’s torna un any més a les pistes del CT Lleida

REDACCIÓ
02-10-2020
  • La Lliga McDonald’s torna un any més a les pistes del CT Lleida

Malgrat les dificultats i la incertesa per la Covid-19, la Lliga McDonald’s de tennis serà un any més fidel a la seva cita. Així, el campionat es posarà en marxa el 17 d’octubre a les pistes del CT Lleida, i ho farà amb el mateix esperit de sempre: una lliga dirigida a la base del tennis lleidatà i on l’objectiu és introduir a la competició aquests joves tennistes d’una forma lúdica. Cal recordar que l’any passat la Lliga McDonald’s va moure mes de 120 nois i noies entre el 7 i 10 anys.

Com és habitual, la Lliga McDonald’s es dividirà en la Lliga Benjamí i la Lliga Pre-Benjamí. La primera arriba enguany a la seva 18a edició, en la que es formaran grups de 5-6 equips i cada club podrà inscriure més d’un equip. Els enfrontaments es jugaran els dissabtes a la tarda, amb l’inici fixat per al 17 d’octubre i una gran festa de cloenda al CT Lleida amb tots els participants dels equips adaptada a la situació Covid-19 del moment. Aquell mateix dia s’efectuarà el lliurament de premis, que consistirà en un trofeu commemoratiu a tots els equips participants i 8 samarretes i 8 medalles per a cada equip. Cada enfrontament constarà de 5 partits a 9 jocs: 3 partits individuals masculins, 1 partit individual femení i 1 partit de dobles (masculí, femení o mixt)

Pel que fa a la Lliga Pre-Benjamí, que complirà la seva 8a edició, la competició serà adaptada a l’edat, amb pistes més petites (tres quarts de la pista normal de tennis), pilotes toves (dos colors) i partits fins a 6 jocs. Els enfrontaments també es disputaran els dissabtes a la tarda, amb inici el 17 d’octubre. El nombre de partits dependrà de la disponibilitat dels equips. Com en el cas de la Lliga Benjamí, es farà una gran festa de cloenda el mateix dia.

Les inscripcions es poden fer al correu esportiva@tennislleida.com fins al dia 13 d’octubre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?