La Lliga Ponent torna després de mig any aturada

REDACCIÓ
08-09-2020
  • La Lliga Ponent torna després de mig any aturada

La Lliga Ponent tornarà aquest divendres a l’activitat després de mig any aturada. Ho farà amb la celebració de la Cursa de la Diada de Térmens, que com sempre se celebrarà l’11 de setembre, tot i que en aquest cas amb inscripcions limitades a 240 participants i sortides esglaonades.

Aquesta serà la 34a edició de la Cursa de la Diada. Quan es disputi, hauran passat 6 mesos i 3 dies des que es va celebrar la darrera prova de la Lliga Ponent, que va ser la Cursa dels Templers de Lleida, el diumenge 8 de març passat, tot just uns dies abans que s’iniciés el confinament. Des d’aleshores, s’han suspès més d’una vintena de curses puntuables per a la Lliga, incloses les Mitges Maratons de Tàrrega i de Mollerussa.

Ara, s’ha deixat enrere aquell confinament, tot i que ni de bon tros s’ha pogut retornar a la normalitat absoluta, motiu pel qual la Cursa de la Diada s’haurà d’adequar a la nova realitat i adoptarà un nou format per satisfer tots els protocols de seguretat. 
Així, l’organització, un any més a càrrec de l’ACUDIT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens i l’Ajuntament de la població, ha dissenyat una jornada amb una única cursa de 10 kilòmetres, amb inscripcions limitades i garantint 25 dorsals per a les millors marques acreditades en el període 2019-20, per sota dels 36 minuts en homes i de 45 en dones. Les sortides seran esglaonades cada 20 segons en funció de la marca acreditada, i durant la cursa, els atletes hauran de mantenir la distància de seguretat de 2 metres i s'hauran d'obrir per realitzar avançaments.

A més, prèviament a la cursa, atletes i espectadors passaran el control de temperatura a l'accedir a l'àrea de sortida, ubicada al polígon la Noguera. Els corredors hauran de dur la mascareta per accedir a aquesta zona, i se l’hauran de tornar a posar en acabar la cursa. Els espectadors l’hauran de dur en tot moment. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta