La Mansa organitza la 1a Mostra de microteatre a la Segarra

REDACCIÓ
Publicat: 
20-05-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Mansa organitza la 1a Mostra de microteatre a la Segarra
    Peu de foto: 
    Associació La Mansa

L’associació cultural La Mansa organitza la 1a Mostra de microteatre a Sant Ramon aquest dissabte 20 de maig. La mostra té per objectiu apropar les arts escèniques en entorns rurals i fer la cultura més propera i accessible per a tothom. 

En diferents espais del municipi, s’hi podran veure tres obres de diferents companyies del territori, dues actuacions de microteatre que tindran una durada de 15 minuts i una improvisació d’una hora. 

A les 19 hores es representarà l’espectacle ‘Guarà’ de Jon Arrizabalaga i Jordi Manyà, una obra que ens parla de l’anhel del futur i el passat que arrosseguem. Tindrà lloc al bosc de cal Llobet i el punt de trobada serà darrere el Santuari de Sant Ramon. 

Tot seguit, a les 20 hores serà el torn de la companyia Shiu-Shiu amb l’espectacle ‘La barana el llimoner i el mar’ als Jardins de La Mansa. Ens endinsarem a la vida de la Berta, la veurem néixer, créixer i morir, i amb 15 minuts descobrirem el món que ens regala, ple d'emocions i sensacions. Les viurem des de dins i des de fora, ens ho explicaran les actrius i també la Berta, a vegades la seva mare i de tant en tant ho faran una barana, un llimoner, i el mar.

Finalment, a les 22 hores actuarà la companyia Inhabitants amb l’espectacle ‘The Party’ que també tindrà lloc als Jardins de La Mansa. El plantejament de la peça rau en la celebració d'una festa singular. El públic, que no participarà teatralment a la peça, intervindrà en l'espectacle escollint els personatges convidats i l'amfitrió de la vetllada que encarnaran els actors i les actrius durant la funció. Cada actuació serà única i irrepetible i es convertirà en un escenari de situacions sonades, rocambolesques i hilarants.

Les entrades

Les entrades es poden comprar al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon o online a través de la plataforma Entradium i són gratuïtes per als menors de 14 anys. Hi ha diferents packs en funció dels espectacles que es vulguin anar a veure:

  • PACK COMPLET

3 entrades (Guarà / La barana / The party): 20€

  • PACK MICROTEATRE

2 entrades (Gurà / La barana): 12€

  • PACK IMPROVISACIÓ

1 entrada (The party Improvisació): 12€

Comparteix

També t'interessarà