La Marxa de les Cabanes de Volta suma 700 participants

REDACCIÓ
11-03-2020
  • La Marxa de les Cabanes de Volta suma 700 participants

La vuitena edició de la Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons espera comptar, el pròxim dia 29, amb la presència de prop de set-cents participants, en una trobada no competitiva que té com a objectiu posar en relleu les construccions de pedra seca d’aquesta població.

La VIII Marxa es va presentar ahir a la Diputació en un acte presidit pel vicepresident Ferran Accensi, que va ser acompanyat per l’alcalde dels Omellons, Jordi Gaya, i la regidora de Joventut i Esports i membre de l’organització, Marta Miró. La Marxa l’organitza l’ajuntament i totes les associacions de la localitat i, segons van destacar a la presentació, és possible gràcies als més de cinquanta voluntaris que hi col·laboren.

Es tracta d’una marxa no competitiva, que es pot fer caminant o corrent i que té un aire familiar ja que, com va destacar Gaya, “un 60 per cent dels participants són dones i també molts nens i nenes”. L’organització ofereix dos recorreguts, de 14 i 21 quilòmetres, i aquest any s’han variat lleugerament a causa de les fortes pluges que van caure durant aquest hivern.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com afrontes l'arribada del setembre?