La millor versió del Balaguer

14-12-2015
Actualitzat: 14-12-2015 9:44
  • La millor versió del Balaguer

El Balaguer es va imposar ahir a l'Amposta en un dels partits més complets dels deixebles de Jordi Cortés en la present campanya (4-2). D'aquesta manera, el Balaguer segueix als llocs capdavanters i manté el pols amb els millors equips del grup.

No va ser una victòria fàcil per al conjunt local, ja que els visitants es van avançar en el marcador amb un gol de Rafa en el minut 13. Malgrat el cop anímic que va suposar el gol, els de la Noguera no van abaixar els braços i van confiar en les seues possibilitats, lluitant durant els 90 minuts per emportar-se els tres punts. Un minut abans del gol de l'Amposta, un tret de Genís es va estavellar al pal i, al 15, Adrià, de potent xut, va obligar a lluir-se Selu, que va desviar la pilota a córner. L'empat va arribar en el minut 30 gràcies a una passada de Genís que no va desaprofitar Pau per batre el meta visitant (1-1, 30). Poc després del gol de Pau, en el minut 35, el col·legiat va anul·lar un gol al Balaguer per dubtós fora de joc d'Adrià. Durant la primera meitat no es va moure més el marcador.

Ja al segon acte, els de Cortés van exercir una asfixiant pressió sobre l'àrea visitant generant multitud d'ocasions. Aquest domini va obtenir la recompensa quan Rafa va rematar en pròpia porta una centrada de Genís (2-1, 55'). El segon gol del Balaguer va tenir continuïtat amb una altra combinació ofensiva que va concloure Marc Sánchez amb una rematada des de dins de l'àrea que va superar Selu (3-1, 62'). En ple apogeu del joc d'atac del Balaguer, Adrià es va internar per la banda escapolint-se del seu marcador i va assistir Mikel, que va definir amb encert aconseguint el gol que tancava el xoc (4-1, 70'). En el minut 80, un contraatac de l'Amposta va agafar desprevinguda la defensa local i Becerra va establir el 4-2 definitiu.

Un minut abans de la conclusió, Clivillé hauria pogut ampliar la renda del seu equip en un un contra un que el porter de l'Amposta va refusar.

Al final, una contundent victòria a casa, combinada amb una gran actuació de l'equip, que consolida els de Jordi Cortés com un dels millors conjunts de la present temporada en el seu grup.