La millora i el futur del recinte de Fira de Lleida centren la segona reunió del Pacte Pressupostari

REDACCIÓ
Publicat: 
16-02-2024
Actualitzat: 16-02-2024 7:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La millora i el futur del recinte de Fira de Lleida centren la segona reunió del Pacte Pressupostari
    Peu de foto: 
    Miquel de Santiago

El govern municipal del PSC-Units i el grup de Junts acorden avançar per dotar l’actual espai d’un segon aparcament


El govern municipal del PSC-Units i el grup de Junts han acordat avançar en l’impuls a present i a futur de la Fira de Lleida. El paer en cap, Fèlix Larrosa, i la portaveu de Junts, Violant Cervera, que s’han reunit novament en el marc del seguiment del Pacte Pressupostari, s’han compromès a implementar millores a l’actual complex, que inclouen habilitar un nou espai d’aparcament i instal·lar, abans d’acabar l’any, una nova superfície coberta efímera. A la reunió també hi ha assistit la tinenta d’alcalde Begoña Iglesias així com els regidors de Junts Neus Caufapé i David Melé.

Larrosa i Cervera han coincidit en la importància d’habilitar un segon espai d’aparcament a l’actual recinte de Fira de Lleida, ateses les necessitats i les servituds que s’hi generen i l’alt volum d’activitat de fires i de congressos que s’hi celebren. El paer en cap i la portaveu de Junts també han debatut al voltant d’altres millores que caldria implementar a les instal·lacions actuals, especialment pel que fa a l’abastiment de serveis bàsics com la llum i l’aigua.

El govern del PSC-Units i el grup de Junts també han acordat liderar la celebració a Lleida d’un Congrés Internacional dels Territoris Intel·ligents. L’objectiu de l’esdeveniment és debatre i avançar en l’aplicació de solucions tecnològiques en entorns rurals amb la finalitat de millorar la qualitat de vida, promoure la innovació agrícola, millorar els serveis públics i impulsar el desenvolupament sostenible.

Finalment, el govern del PSC-Units i el grup de Junts han acordat que el regidor Sergi Grimau s’incorpori al Comitè Estratègic de l’Esport.

Comparteix

També t'interessarà