La Miniolimpíada del Pont de Suert reunirà 400 nens

X.M.R.
08-11-2019
  • La Miniolimpíada del Pont de Suert reunirà 400 nens

La Miniolimpíada del Pont de Suert reunirà demà, a partir de les 9.30 hores, uns quatre-cents nens i nenes en edat escolar, des de P-3 fins a sisè de Primària, pertanyents a vint centres educatius i clubs, sobretot de comarques del Pirineu i prepirineu.

Aquesta competició infantil, creada l’any 1975, inclou actualment tres proves esportives. Una cursa d’atletisme de velocitat, d’una distància compresa entre els quaranta i els seixanta metres en funció del grup d’edat; una prova denominada Veloenfanga’t, que és una carrera americana que barreja del cros amb obstacles poc convencionals (fang, palla, rodes, tubs, etc.); i una miniduatló que consta d’una carrera a peu i un recorregut en bici.

Com a activitats paral·leles prèvies a la celebració de la Miniolimpíada es realitzen accions de sensibilització mediambiental a l’Escola Ribagorçana.

Entre aquestes accions, val a destacar la reutilització de materials per als jocs de la Mini, la utilització de vasos reciclables, la delimitació dels espais amb cinta biodegradable, la recollida de pilotes utilitzades de pàdel que s’enviaran a reciclar aprofitant la campanya #doblerebote, i la col·locació dels cartells amb brides reutilitzables.

Així mateix, la Miniolimpíada ofereix un espai lúdic de jocs a la part central del camp de futbol.

Està organitzada pel consell esportiu de l’Alta Ribagorça, l’ajuntament i el Cicle de Neu de l’IES del Pont.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next