La moto de la UdL, setena en innovació a Motorland

07-10-2014
Actualitzat: 07-10-2014 12:50
  • La moto de la UdL, setena en innovació a Motorland

La moto de la Universitat de Lleida (UdL) es va classificar en dotzena posició i va ser la setena classificada en innovació, sobre un total de 30 universitats, en la tercera edició de la competició internacional MotoStudent, que es va disputar el cap de setmana passat al circuit Motorland d'Alcanyís. El prototip construït per l'equip UdL Racing Engineering, de l'Escola Politècnica Superior (EPS), va superar totes les proves i va quedar en molt bon lloc entre universitats d'Espanya, Itàlia, Portugal, Hongria, Brasil i Equador.

La victòria va ser per a la Universitat Miguel Hernández d'Elx. A més, la moto de la UdL era l'única pilotada per una dona, la jove soriana Cristina Juarranz. La moto de la UdL va completar 16 voltes al circuit marcant un crono de 21'22"632 i a una mitjana de velocitat de 106 km/h. En innovació es va imposar la Politècnica de Terol, el premi al millor projecte industrial va ser per la Politècnica de Torí (Itàlia) i l'atorgat al millor disseny, per a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona. A MotoStudent participen més de de 400 alumnes pertanyents a 30 universitats.