La moto torna a rugir a Montgai

REDACCIÓ
14-10-2019
  • La moto torna a rugir a Montgai

L’històric circuit de motocròs El Cluet de Montgai va recuperar ahir l’activitat amb la celebració de la sisena edició de la Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic i el desè aniversari del Motocròs Clàssic de Montgai. El president de l’Associació Amics del Motocròs de Montgai, Vicent Solé, en va fer una valoració molt positiva, ja que “s’han inscrit un total de noranta pilots i hi ha molt públic”, cosa que la converteix una de les edicions més multitudinàries. Solé va agrair l’organització i la tasca dels vint-i-cinc voluntaris gràcies als quals “tot ha funcionat a la perfecció”.

Els pilots es van distribuir en deu categories diferents. Entre les 8.00 i les 10.45 hores, van tenir lloc les verificacions i els entrenaments cronometrats, i a partir de mig matí i fins passades les 14.00 hores, es van disputar les dos mànegues de les diferents categories.

Ls categories que es van disputar van ser Pre-76, Pre-78, Twinshock, Twinshock +50, 125 Pre-83, Evo, Super EVO, 80 Twinshock, 80 Evo i 80 Evo Protos. Les carreres van destacar per l’espectacularitat al nostàlgic traçat lleidatà. Entre d’altres, s’ha de destacar els vencedors a les proves de Twinshock i Twinshock +50, Jorge Curreya i Fernando de Portugal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta