La Municipàlia més internacional tindrà 320 expositors de nou països

REDACCIÓ
18-10-2019
  • La Municipàlia més internacional tindrà 320 expositors de nou països

El saló Municipàlia comptarà per a aquesta vintena edició amb un total de 320 expositors procedents de nou països diferents, amb la qual cosa reforçarà la presència internacional. Així ho va assegurar ahir la Fira de Lleida, recalcant que en aquest certamen, que arrancarà dimarts que ve i durarà fins dijous, hi participaran empreses procedents d’Alemanya, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, França, Itàlia, Holanda, Portugal i el Regne Unit. Juntament amb aquests expositors, el saló també reforçarà la imatge i prestigi internacional amb missions comercials en països com França, Egipte, el Marroc, Romania i Tunísia per promocionar la fira.

D’altra banda, una trentena de representants de Bolívia, Colòmbia, l’Equador, Guatemala, Mèxic, el Perú, República Dominicana i Xile vindran al certamen gràcies al conveni que van firmar a principis de mes la fira amb la Unión Iberoamericana de Municipalistas. Per poder acollir els 320 expositors, Municipàlia comptarà amb 23.600 metres quadrats de superfície bruta, 1.550 dels quals s’han hagut d’habilitar en un pavelló prefabricat a causa de la demanda de les empreses per tenir un espai cobert.

A més de Municipàlia, aquells dies també tindrà lloc la quarta edició del saló Innocamping, que tindrà com a esdeveniment destacat una jornada sobre la gestió i futur dels grans càmpings i les tendències del sector de cara als propers anys. Aquest esdeveniment també retrà homenatge a l’empresari Lluís Perera, creador d’un dels primers grups empresarials del sector, el Grup Stel Campings.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?