La Noguera engega un servei de recollida de cartró i paper a diferents polígons de la comarca

REDACCIÓ
25-02-2020
  • La Noguera engega un servei de recollida de cartró i paper a diferents polígons de la comarca

Aquest 2020, el Consell Comarcal de la Noguera ha ampliat el servei de recollida de cartró i paper amb la posada en marxa d’un servei específic per a les empreses ubicades als polígons de Balaguer, Ponts i l’Hostal Nou de Vallfogona de Balaguer. Concretament, consisteix a lliurar a cada empresa que ho demani un contenidor de paper i cartró, que han de treure al carrer el dia i hora que passa el servei a fer la recollida.

Per poder posar-lo en marxa, s’han visitat totes les empreses d’aquests polígons per oferir-los el servei, i en total s’han lliurat 24 contenidors aCamp Llong de Balaguer, 11 contenidors a Ponts i 9 contenidors a l’Hostal Nou i la Codosa  de Vallfogona de Balaguer. Aquest nou servei s’ha començat a prestar el 17 de gener a Ponts, el 10 de febrer a Balaguer, i el 3 de març ho farà a l’Hostal Nou i la Codosa. 

Aquesta actuació s’inclou dins de les accions per augmentar el percentatge de residus reciclables recollits, i substitueix el sistema anterior de contenidors situats a l’exterior de les empreses per evitar que l’abocament erroni de deixalles per part de persones alienes a les empreses malmeti el contingut del contenidor de paper i cartró. 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?