La Noguera millorarà l'atenció a les famílies amb precarietat econòmica per la covid

REDACCIÓ
05-05-2021
  • La Noguera millorarà l'atenció a les famílies amb precarietat econòmica per la covid

El Consell Comarcal de la Noguera i Creu Roja La Noguera han signat aquest mes d’abril  un conveni de col·laboració per reduir o pal·liar, en la mesura que sigui possible, la situació de precarietat econòmica sobrevinguda o agreujada arran de la pandèmia entre famílies amb infants i adolescents menors de 18 anys, que no estiguin rebent altres ajudes o que les que reben resultin insuficients per garantir l’alimentació i la higiene bàsiques.

Segons el conveni, el Consell Comarcal derivarà a Creu Roja La Noguera aquelles persones usuàries dels Serveis Socials de la Noguera que segons les dades dels expedients es valori que han de participar en el projecte. Per la seva banda, Creu Roja La Noguera es compromet a realitzar amb els seus propis mitjans accions per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones dins de les seves possibilitats tècniques i econòmiques.

Una comissió tècnica de seguiment formada per representants de totes dues entitats s’encarrega de coordinar i de fer el seguiment d’aquesta col·laboració que millorarà l’atenció de les famílies que per causa de la pandèmia tenen mancances en l’alimentació i la higiene bàsiques.

Els presidents de Creu Roja La Noguera, Lluís Vilarasau, i del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, han coincidit a destacar que les col·laboracions amb entitats del sector social de la Noguera són clau per aconseguir fer arribar el suport que necessiten famílies que per diversos motius no són usuàries dels Serveis Socials de la Noguera o que els ajuts que en reben són insuficients.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?