JOAN BOVÉ
13-10-2019
Actualitzat: 13-10-2019 8:41
  • La novena Milla Urbana de Balaguer reuneix prop de dos-cents atletes

El passeig de l’Estació es va convertir ahir en tota una festa de l’atletisme, a l’acollir la novena edició de la Milla Urbana de Balaguer, competició en la qual van prendre part prop de dos-cents atletes de diferents categories, des de pàrvuls fins a veterans. La prova, organitzada per la CE Pedala.cat, Logiesport i Maratonians del Segre, es va disputar al tram del passeig comprès entre la plaça de la Sardana i l’estació de ferrocarril. Tal com buscava l’organització, hi va haver una nombrosa participació en les categories inferiors.

Pel que fa a la categoria sènior, la guanyadora femenina va ser Anna Rocamora (Sícoris Club), que va aturar el crono en 5:53, i en la categoria masculina es va imposar Pol Fernández (Pedala.cat), el més ràpid amb un temps de 4:39. La segona posició va ser per al seu company de club Raúl Barrios, amb un crono de 4:41, i per la seua part la tercera posició va ser per a Oriol Garcia (Runner’s Balaguer), amb 5:28.

Pel que fa a la categoria júnior, la guanyadora femenina va ser Fiona Orpella (Claver), que va fer un temps de 6:28, i en la categoria masculina es va imposar Abdelhakim Azzi (Esbufecs), que va firmar un temps de 4:59. La segona posició va ser per a Genís Alias (INS Ciutat de Balaguer), amb 5:08 i tercer Rahal Boufra (Pedala.cat), amb 5:47.

En cadet femení el triomf va ser per a Laela El Harrak (Esbufecs), amb 6:15. Van completar el podi Nerea Isaac (IES Lo Pla d’Urgell de Bellpuig) i Yasmin-Youcef Fedila (Vedruna Balaguer). A la prova cadet masculina va guanyar Pere Viola (Vedruna Balaguer) amb 5:16 i van completar el podi Ismail El Harrak (Esbufecs) i Adrián Camarasa (La Salle Mollerusa).