La Paeria convocarà una sessió de treball amb experts per analitzar l'incivisme a la ciutat

REDACCIÓ
03-10-2019
  • La Paeria convocarà una sessió de treball amb experts per analitzar l'incivisme a la ciutat

L'alcalde, Miquel Pueyo, ha proposat a la Comissió Informativa per les Polítiques de Gestió de la Seguretat i el Civisme dur a terme una sessió de treball monogràfica amb els membres de la comissió i experts externs convidats per tractar amb sobre totes les qüestions relacionades amb l'incivisme. La trobada tindrà en compte, ha explicat Pueyo, que aquest és un dels dilemes clàssics de les polítiques de seguretat i civisme i que no es pot afrontar únicament des del punt de vista policial i de la tasca de la Guàrdia Urbana, sinó que convé comptar amb els punts de vista d'altres persones vinculades al model educatiu, el treball social, l'entorn familiar i la gestió de l'espai comunitari, per exemple, que seran presents en aquesta reunió.

L'objectiu d'aquesta jornada de treball interna és, doncs, avaluar la situació per extreure conclusions i plantejar possibles mesures per pal·liar aquest fenomen.

Convocatòria d'oposicions a la Guàrdia Urbana

Durant la reunió s'ha donat compte de l'estat de la convocatòria per la incorporació 20 nous agents de nou accés a la Guàrdia Urbana. Un total de 62 aspirants dels 267 que es van presentar a l'examen l'han superat i aquesta setmana afronten les proves físiques. Després quedaran les mèdiques i psicotècniques, que s'iniciaran molt probablement a darrers d'octubre. Els 20 aspirants que superin l'oposició hauran d'estar a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya el 18 de novembre per iniciar el seu curs de preparació, amb l'objectiu que l'acabin al juny i puguin incorporar-se ja al servei.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next