La Paeria de Lleida, distingida amb el Segell Infoparticipa per novena vegada consecutiva

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
10-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Lleida, distingida amb el Segell Infoparticipa per novena vegada consecutiva
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha rebut per novena vegada consecutiva el prestigiós Segell Infoparticipa, un reconeixement a la seva excel·lència i transparència en la comunicació pública. Aquest distintiu, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), avalua els llocs web municipals, i enguany la Paeria ha obtingut una puntuació impressionant del 96,15%.

En comparació amb altres capitals catalanes, Lleida comparteix el segon lloc amb Girona, amb la mateixa puntuació del 96,15%, situant-se només darrere de Barcelona.

La valoració s'ha basat en l'avaluació de 52 indicadors formulats en forma de preguntes, que abasten aspectes com la informació sobre els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius, els aspectes econòmics com els pressupostos i les contractacions, així com les eines per a la participació ciutadana.

Els guardons d'aquesta edició s'han lliurat avui a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la presència de la tinenta d’alcalde i regidora de Bon Govern, Carme Valls. Valls ha mostrat la seva satisfacció pel reconeixement, destacant l'esforç i la dedicació del personal de la Regidoria de Bon Govern de l’Ajuntament de Lleida en la divulgació de la informació pública i la promoció de la transparència municipal.

El Segell Infoparticipa és una certificació que avala la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, i és fruit de les avaluacions realitzades pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB sobre els llocs web dels municipis.

Comparteix

També t'interessarà