La Paeria denuncia a la Fiscalia els “incidents” amb les pancartes

REDACCIÓ
09-08-2019
  • La Paeria denuncia a la Fiscalia els “incidents” amb les pancartes
  • La Paeria denuncia a la Fiscalia els “incidents” amb les pancartes
  • La Paeria denuncia a la Fiscalia els “incidents” amb les pancartes

La Paeria ha traslladat a la Fiscalia de Lleida els incidents que van succeir la setmana passada amb les pancartes en suport als presos polítics. L’alcalde, Miquel Pueyo, ha demanat als serveis jurídics municipals que posin en coneixement de la Fiscalia els fets que van passar les matinades de dilluns, dia 29 de juliol, i de dissabte, dia 3 d’agost, en l’intent de despenjar les pancartes penjades a la façana i el balcó de l’Ajuntament.

Els serveis jurídics han presentat aquest dimecres la documentació corresponent, amb els informes de la Guàrdia Urbana que relaten les actuacions, perquè la Fiscalia analitzi si considera que existeix algun delicte.

S’ha de recordar que les accions s’han dut a terme per diverses persones, de l’àrea de Barcelona, i de manera coordinada. La matinada de dilluns la policia local va identificar tres persones que van intentar arrencar del balcó -avinguda de Blondel- la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics i exiliats”. Les mateixes persones ja havien participat en altres fets similars arreu de Catalunya. Igualment, la matinada de dissabte un grup de 8 persones va tornar a intentar despenjar la pancarta i també el llaç groc penjat a la façana de la plaça de la Paeria. L’actuació es va fer simultàniament i de manera organitzada i els mateixos integrants del grup van reconèixer la intenció de repetir-ho fins aconseguir el seu propòsit.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next