La Paeria fitxa el gerent de la UdL per dirigir Economia

REDACCIÓ
30-10-2019
  • La Paeria fitxa el gerent de la UdL per dirigir Economia

La Paeria ha fitxat l’actual gerent de la Universitat de Lleida (UdL), Josep Maria Sentís, com a coordinador general i econòmic, segons van confirmar ahir fonts de l’ajuntament. Sentís substituirà d’aquesta manera Josep Farrero, que va dirigir l’àrea econòmica del consistori durant gairebé trenta anys i que es va jubilar recentment. Es preveu que el nomenament de Sentís sigui tramitat en el ple del mes de desembre i que s’incorpori al seu nou càrrec el gener de l’any que ve.

Sentís ha estat al capdavant de la gerència de la universitat durant setze anys. En concret des del 2003, quan Joan Viñas va ser escollit rector per primera vegada. Es va mantenir al lloc quan Viñas va ser rellevat per Roberto Fernández l’any 2011, malgrat que aquest la primera vegada que es va presentar a les eleccions a rector portava a la seua llista com a gerent alternatiu Ramon Morell. També va continuar com a gerent amb Jaume Puy, elegit rector el mes de maig passat. Ara, la universitat haurà de buscar una persona que s’encarregui de la gerència de la institució.

Des de l’aplicació de les retallades econòmiques a partir del 2011, Josep Maria Sentís ha aconseguit que la UdL tanqui el pressupost sempre sense dèficit, al contrari que altres universitats catalanes, que acumulen un gran deute des d’aleshores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta