La Paeria forma aturats en tasques administratives per a la inserció laboral

REDACCIÓ
18-08-2019
  • La Paeria forma aturats en tasques administratives per a la inserció laboral

La Paeria ofereix formació en treballs d’oficina i administració a persones a l’atur per afavorir la seua inserció al món laboral. El programa Sefed començarà el pròxim 1 d’octubre i s’impartirà a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO), on els alumnes aprendran les competències professionals del sector administratiu treballant en una empresa simulada.

Concretament, els participants tindran l’oportunitat d’aprendre les diferents funcions que porta a terme l’administrador d’una empresa −gestió administrativa laboral, comptable, comerç nacional i internacional, màrqueting, comunicació empresarial i preparació de fires internacionals− en les 920 hores presencials i vuitanta de pràctiques en empreses que inclou el cicle.

Les inscripcions ja estan obertes a través de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO)

També s’impartiran nocions de prevenció de riscos laborals i de TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per poder obtenir el certificat de la Generalitat que acredita les competències en aquest àmbit, l’ACTIC.

Aquest programa també formarà els alumnes en les tècniques que es necessiten per obtenir una ocupació, tenint en compte que el principal objectiu és que aconsegueixin introduir-se al món laboral del sector administratiu. Pel que fa a les vuitanta hores de pràctiques en una empresa, l’alumnat tindrà la possibilitat de treballar en una empresa de l’estranger en el marc del programa europeu d’educació Erasmus+.

Les inscripcions per assistir a aquest curs, que es prolongarà des de principis del pròxim mes d’octubre i fins al 20 de juny de l’any que ve, ja estan obertes de forma presencial a través de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?