La Paeria i el Lleida Llista Blava renoven l'acord de col·laboració

REDACCIÓ
21-07-2020
  • La Paeria i el Lleida Llista Blava renoven l'acord de col·laboració
  • La Paeria i el Lleida Llista Blava renoven l'acord de col·laboració
  • La Paeria i el Lleida Llista Blava renoven l'acord de col·laboració

L’Ajuntament de Lleida renova l'acord amb el Lleida Llista Blava amb la signatura de la subvenció que es destinarà a l’entitat esportiva aquest any 2020, que suma 91.102 €. L’alcalde Miquel Pueyo i el president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, van signar oficialment aquest dilluns el conveni de col·laboració, acompanyats del regidor d’Esports, Sergio Gonzàlez.

Amb aquest suport econòmic, la Paeria i la regidoria d Esports reconeixen “la dimensió històrica, esportiva, familiar, educativa i la seva exitosa trajectòria esportiva”, ha destacat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo. En el marc de la signatura de l’acord, el Paer en cap també ha agraït al club la seva col·laboració donat que durant un temps no podran disposar del Pavelló 11 de setembre, que s’està preparant per poder donar servei hospitalari en cas que sigui necessari per la Covid-19, i els ha garantit que s’està cercant la millor alternativa per a que el club pugui realitzar la seva activitat amb normalitat. 

Enric Duch, per la seva banda, ha agraït a l’Ajuntament de Lleida el seu "suport en moments difícils" i ha destacat que "l’esport també és un element de salut tant pels nens i nenes de la base com les seves famílies". Duch s’ha mostrat esperançat i il·lusionat en l’inici del nou curs esportiu, “amb 23 equips i l’equip a la màxima categoria, aspirant a tot i competint a Europa, se’ns planteja un repte amb molta il·lusió i, sobretot, esperançador, que sigui una font canalitzadora perquè pugui ser un inici de tornar a la nova normalitat”.

El regidor Sergio Gonzàlez ha posat en valor que el Lleida Llista porti el nom de Lleida arreu del món i els ha ofert tota la col·laboració per part de l’Ajuntament de Lleida. "Estem vivint una situació molt complicada per la crisi sanitària, també en l’àmbit esportiu, i volem seguir al costat dels clubs i entitats per tirar endavant els seus projectes. Agraeixo la predisposició del club davant de la situació per la que passa la ciutat, i veient que durant uns mesos no podran entrenar-se al pavelló onze de setembre. És la nostra voluntat cercar solucions i alternatives per no perjudicar l'activitat". 

L’acord de col·laboració signat avui estableix que el Club Esportiu Lleida Llista promocioni l’esport d’hoquei patins a tota la ciutat, especialment entre els nois i noies provinents de les escoles esportives municipals. També que el club faciliti monitors qualificats a totes les escoles que desitgin fer patinatge i tenir equips d’esport base en totes les categories. Així mateix, el club es compromet a organitzar anualment el Trofeu Ciutat de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta