La Paeria millora la senyalització vertical i horitzontal del Polígon Industrial El Segre

REDACCIÓ
02-03-2020
  • Millores a la senyalització del polígon El Segre

L’Ajuntament de Lleida ha renovat i millorat la senyalització vertical i horitzontal del Polígon El Segre, que es trobava deteriorada pel pas del temps, amb l’objectiu d’augmentar la seguretat viària, reduir l’accidentalitat i assegurar un bon teixit viari a usuaris del transport públic, turismes, vianants, motocicletes i altres vehicles.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que “la senyalització del polígon estava desfasada i s’hi havien trobat algunes mancances significatives tant pel que fa a la senyalització horitzontal com vertical”. Amb aquesta actuació, ha explicat Postius, “hem repintat els passos de vianants, les línies de separació de carrils, les línies de delimitació de places d’aparcament i la senyalització del carril bus, entre altres”.

També s’ha reposat la senyalització vertical que estava en mal estat i que era incongruent amb la nova vialitat i s’han col·locat nous senyals necessaris pel bon funcionament de la mobilitat al polígon i en compliment de la normativa i el codi de circulació vigent.  

Aquesta actuació s’emmarca dins un projecte de millora de la senyalització al Polígon, al Secà i a Prat de la Riba, que té un pressupost de 48.394,30 euros. Els treballs a la zona del Polígon han ascendit a un total de 16.000 € sense IVA.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?