La Paeria promet al Gardeny un nou conveni al gener

X.P.
28-12-2019
  • La Paeria promet al Gardeny un nou conveni al gener

La Paeria va donar ahir la raó al Gardeny en el conflicte que manté amb el Lleida Esportiu per la utilització de les seues instal·lacions municipals, instant el club que presideix Albert Esteve a firmar el conveni a començaments de gener i assegurar així la viabilitat del Gardeny. El regidor d’Esports, Sergio González, es va reunir amb una representació del club, entre la qual es trobava el president, Ángel Castro, i el responsable de la Plataforma UE Gardeny, Luis Serrano, que ha aconseguit paralitzar la dimissió que havia presentat en ple la junta fa un parell de setmanes.

En el partit, González va recolzar les exigències del Gardeny, que són les mateixes que a l’estiu passat van propiciar un acord amb el FiF, que la Paeria va revocar posteriorment perquè se’n firmés un altre amb el Lleida. Aquestes passen perquè l’entitat del Camp d’Esports assumeixi la coordinació esportiva dels cinc equips que té el club de la Mariola, a banda d’aportar els entrenadors, el cost dels quals correria per compte seu.

“El pagament de les fitxes dels jugadors (una mica més de 80) i dels arbitratges els continuarem pagant nosaltres com sempre. Volem una contrapartida perquè puguin utilitzar les instal·lacions, unes exigències que per a un club com el Lleida són ridícules”, va indicar Castro, que confia que el nou conveni es pugui firmar durant la primera quinzena del mes de gener.

González, per la seua part, va reconèixer a SEGRE que “estem d’acord amb el que demana el Gardeny, que és lògic, però ara falta que el Lleida accepti. És una entesa entre clubs que espero que es doni finalment; si no, haurem de prendre una decisió”. “El que no volem és que el club desaparegui”, va sentenciar el regidor d’Esports, que té previst reunir-se amb directius del Lleida la setmana que ve a fi de tancar el nou conveni com més aviat millor.

La Plataforma UE Gardeny, creada l’estiu passat arran de la revocació del conveni amb el FiF i que integren més de 300 persones, entre exdirectius, exjugadors i extècnics del Gardeny, va evitar recentment que la junta dimitís, encara que va deixar clar que si el conveni no es firma no deixaran al Lleida jugar a les seues instal·lacions.

Comparteix

També t'interessarà