“A la Paeria sempre hi ha hagut una bandera espanyola”

S.C.D.
09-01-2020
  • “A la Paeria sempre hi ha hagut una bandera espanyola”
  • “A la Paeria sempre hi ha hagut una bandera espanyola”

L’alcalde, Miquel Pueyo, va dir ahir a la comissió de Seguretat de la Paeria que “en tot moment hi ha hagut sempre a l’exterior de l’ajuntament i en un lloc privilegiat la bandera de l’Estat”, després que l’oposició demanés que s’investigui la retirada de dos banderes espanyoles per tres encaputxats que van entrar sense passar cap control de seguretat al consistori divendres passat.

Pueyo va dir que coneix i complirà “el règim de banderes que estableix la llei”, alhora que va acusar Ciutadans de voler “desfer-se d’un adversari polític per la via de la judicialització”, després que el grup denunciés el cas davant de la Fiscalia.

Precisament, Pueyo no va voler donar-ne més explicacions, “ja que Cs ha portat el cas a la Fiscalia” i que “els problemes de la ciutadania no tenen res a veure amb banderes i llaços”.

Per la seua part, l’edil del PSC, Cristina Morón, va dir que, si bé es van retirar les banderes espanyoles del balcó i el terrat que donen a l’avinguda Blondel, “la que dóna a la plaça Paeria no es va treure”. No obstant, va demanar que s’obrís un expedient intern per saber “què va passar i saber qui en són els responsables”.

L’edil de Cs, Ángeles Ribes, va criticar que el govern i no aclareixi “com encaputxats poden campar al seu aire per la Paeria”.

El portaveu del PP, Xavi Palau, també va demanar una investigació i que “si no és capaç de controlar la seguretat de la Paeria, tampoc pot garantir-la a la ciutat”, i va instar Pueyo a “actuar d’alcalde i no com un hooligan”, ja que “quan retiraven la bandera aplaudia des del carrer”. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta