La Panera actualitza el disseny de la seva web

REDACCIÓ
Publicat: 
27-07-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Panera actualitza el disseny de la seva web

Passats 15 anys des de la seva creació, la identitat de la Panera i el seu lloc web han requerit una actualització per poder seguir transmetent la imatge del centre capdavanter en art contemporani que és, així com per facilitar la comunicació de la gran diversitat de projectes que produeix, l’accés als continguts que des d’aquests es generen i, per tant, per promoure encara més la transferència de coneixement.

Bildi Gràfiks, juntament amb l’equip de la Panera, han estat els encarregats d’aquest nou disseny, més intuïtiu i accessible per a tothom, en què es potencia l’àmbit visual. La seva implementació l’han portat a terme els equips tècnics de SEMIC. Ara podràs gaudir de més imatges i millors, d’informació detallada i enllaçada de tots els projectes, activitats, exposicions, vídeos, curiositats, i de tota la informació pràctica d’accés al Centre. Una nova manera d’accedir als continguts.

Presenten un lloc web renovat, el mapa del qual reflecteix la intensa activitat que actualment viu l’equipament. Es tracta d’un web que funciona a través d’un sistema de menús desplegables que possibiliten accedir als diferents continguts i que ens permeten, alhora, poder destacar en portada projectes en curs (mitjançant slides, ‘lliscadors’), ja que avui la immediatesa és un valor important i cal fer que la informació estigui tan accessible com sigui possible. Al mateix temps, el web ha de ser responsiu a tot tipus de dispositius, mòbils i de sobretaula.

A partir d’un menú situat a la part superior del web, podem descobrir els principals continguts, com una presentació del Centre, la seva història i els seus objectius, així com també la integració de la Panera en la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya. Un segon menú inclou tota la programació del Centre. El tercer apartat, d’educació, conté les propostes de formació i les visites que s’ofereixen, l’espai familiar miniPanera, el comissariat pedagògic i el projecte Gestions Creatives. Accions efímeres en residència i Polaritats. Art i tecnologia, ambdós en el marc de la Universitat de Lleida. Un altre apartat ens ofereix els diferents programes públics, com Radiació+++ (desenvolupat a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova), la Saleta de la Panera (amb l’Escola d’Art Leandre Cristòfol i el menjador social), el projecte per a escoles bressol Encaixa’t o els programes relacionats amb la diversitat funcional. En un cinquè apartat, documentació i publicacions, trobem les diverses publicacions que s’editen des de la Panera, el fons d’edicions especials i els llibres d’artista, les publicacions editades en col•laboració amb les beques d’edició de la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya, les diferents exposicions i activitats que es duen a terme des del Centre de Documentació i el Tipògraf en residència. En el menú següent trobem informació relacionada amb la Biennal d’Art Leandre Cristòfol i el fons del Centre d’Art la Panera. En setè lloc, veiem el Projecte Javelina, amb l’arxiu d’artistes, espais i projectes del territori, i els llançaments que es duen a terme a partir d’aquest. El darrer espai està pensat per a la Premsa, a través del qual es podran sol·licitar imatges dels diversos projectes o bé més informació sobre els mateixos.

Comparteix

També t'interessarà