La Panera celebra la nit dels museus virtual amb Fibla DJ

REDACCIÓ
15-05-2020
  • La Panera celebra la nit dels museus virtual amb Fibla DJ

El Centre d'Art la Panera organitza una sessió en directe realitzada per Fibla Dj., una col·laboració entre el Centre d’Art la Panera i l’Eufònic Festival.

La Panera convida al director d’aquest emblemàtic festival per punxar de forma excepcional, amb motiu de la celebració virtual a La Panera de la Nit dels Museus.

Demà dissabte 16 de maig, com cada primer dissabte després del Dia Internacionals dels Museus, s’hauria de celebrar per tretzena vegada consecutiva la Nit dels Museus a Lleida. Una nit en la qual els museus i els equipaments culturals de la ciutat obren les seves portes, mostren les seves exposicions i organitzen de forma coordinada un conjunt d'activitats per a tothom.

Aquest 2020, a causa de la crisi sanitària, haurem d’esperar al dissabte 14 de novembre per poder portar a terme la celebració presencial de l’esdeveniment.

Així i tot la Panera no vol deixar passar aquesta efemèride anual, per mostrar un retorn al compromís dels públics que any rere any s’han apropat a les propostes d’aquesta jornada; i seran ells, com a equipament cultural, els que faran el camí a la inversa, i s'aproparan a les nostres llars.

Vicent Fibla

DJ de música electrònica, productor musical i cofundador del segell spa.RK. Fibla ha estat present en diferents festivals musicals europeus com el Sónar i és el creador i director del Festival Eufònic, que gira al voltant de les arts sonores, visuals, digitals i performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, amb Sant Carles de la Ràpita com a població principal i, on una segona corona de poblacions, Amposta, Miravet, Roquetes, Tortosa i Ulldecona acullen instal·lacions artístiques i actuacions en espais singulars. Llenguatges artístics en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores, activitats pel públic familiar i concerts en espais singulars.

Són nou ja les edicions de l’Eufònic a les Terres de l’Ebre i set les de l’Eufònic Urbà a l’Arts Santa Mònica, a Barcelona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta