La Passió de Cervera busca col·laboradors en diferents àrees

REDACCIÓ
Publicat: 
28-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Passió de Cervera busca col·laboradors en diferents àrees
    Peu de foto: 
    La Passió de Cervera

L’equip organitzatiu de La Passió de Cervera està fent una crida per augmentar el nombre de col·laboradors que es necessiten en cada temporada per poder tirar endavant unes representacions de gran format i que requereixen un gran equip humà.

Es necessiten col·laboradors en àrees tan diverses com en figuració, maquillatge, vestuari i atrezzo, llum i so, efectes especials, etc.

Les persones interessades poden enviar un correu a info@lapassiodecervera.com i rebran més informació. Les funcions d’enguany tindran lloc el 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril.

La Passió de Cervera no es podria fer sense la col·laboració desinteressada de centenars de persones que, cada any, s’esforcen per tirar endavant una representació de gran potència dramàtica i visual.

La Passió de Cervera és una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història es remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa. La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 200 persones entre equip artístic i tècnic.

Disponibles les entrades per les representacions d’enguany

Ja estan disponibles les entrades per les representacions de La Passió de Cervera del 2023. Es poden aconseguir a través del web: lapassiodecervera.com

Els interessats tenen a l’abast diferents descomptes i promocions. Hi ha rebaixes importants pels majors de 65 anys i pels menors de 12 o també per les famílies nombroses, els usuaris del Carnet Jove o les persones que tinguin un carnet de discapacitat. A més, serà gratuït pels usuaris del carnet de l’SX3 (antic Super 3).

Comparteix

També t'interessarà