La plantilla del Lleida fa avui l'últim entrenament

REDACCIÓ
24-05-2018
  • La plantilla del Lleida fa avui l'últim entrenament

La plantilla del Lleida Esportiu donarà avui dijous per finalitzada la temporada. Els jugadors faran l’última sessió d’entrenament i començaran les vacances, pendents dels moviments que hi pugui haver al llarg de l’estiu. La plantilla va dedicar la jornada d’ahir a practicar una activitat lúdica i jugadors i tècnics van gaudir al kàrting de Menàrguens, la qual cosa també va servir per trencar la rutina.

El director esportiu, Jordi Esteve, té previst comparèixer avui a la sala de premsa del Camp d’Esports, en què farà una valoració de la temporada i probablement comunicarà les primeres intencions del club en relació amb la pròxima temporada. Aquesta setmana s’ha de reunir la comissió esportiva, que integra el mateix Jordi Esteve, a més del president Albert Esteve i els tècnics Gerard Albadalejo, David Giménez i Jordi Cortés.

Deu membres de la plantilla tenen contracte en vigor, a banda dels del planter amb estatus de primer equip Noel Carbonell, Max Llovera i Jordi Martínez. Dels jugadors que acaben el dia 30 de juny, al club li agradaria renovar Eneko Satrustegi, Pumar, José Luis Valiente i Juanto Ortuño.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?