La pluja afecta el futbol

J.C. MONGE
24-10-2019
  • La pluja afecta el futbol
  • La pluja afecta el futbol

Les pluges torrencials que dimarts van afectar especialment les comarques de les Garrigues i el Pla d’Urgell ha deixat nombrosos camps de futbol inundats, la qual cosa ha provocat la suspensió d’entrenaments. És possible que algun dels partits previstos per al cap de setmana, tant en competicions de base com a les lligues territorials, no es puguin disputar, encara que la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Lleida no decidirà fins demà si se suspèn algun partit.

“Ens han trucat nombrosos clubs comunicant-nos que els seus terrenys de joc estaven inundats i estan preocupats per si podran jugar o no el cap de setmana”, explicava Jordi Terés, vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida. “Divendres farem una valoració de com es troben els camps de futbol afectats i decidirem llavors. Si cal suspendre algun partit ho farem i també donarem totes les facilitats als clubs perquè suspenguin partits o canviïn l’ordre del duel si així ho prefereixen”, afegeix. Terés va assenyalar que un dels encontres que perillen és el que han de jugar Albi i Borges.

Un club especialment afectat ha estat la CE Pla d’Urgell. José María Carné, coordinador general del CEPU, explica que “se’ns han inundat tres camps, Bellvís, Palau d’Anglesola i Golmés, que és el més afectat, ja que també s’han inundat les oficines, els vestidors i el bar. Només el del Poal està bé”, afegeix.

El club va suspendre entrenaments dimarts, ahir. “No sabem si podrem entrenar-nos demà divendres.” Quant als partits del cap de setmana va afegir que “en podem resituar alguns, però tenim 25 equips. Algun no es podrà jugar”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?