La pluja només va suspendre onze partits a Lleida

REDACCIÓ
16-10-2018
  • La pluja només va suspendre onze partits a Lleida

L’aiguat que va caure diumenge a la tarda sobre Lleida únicament va provocar la suspensió d’onze partits, de diferents categories, dels quals set ja havien començat. El fet que les fortes pluges van arribar quan una bona part de la jornada ja s’havia disputat va minimitzar els efectes. Al conèixer-se l’alerta de temporal, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va posar a disposició dels clubs un servei per atendre incidències.

El Comitè de Competició tractarà el tema en la seua reunió de demà, encara que l’FCF prioritzarà que siguin els mateixos clubs els que es posin d’acord per buscar una nova data. Només en els casos en els quals no hi hagi acord, s’imposarà una data des de la Catalana.

En futbol base només es van suspendre quatre partits, que no havien arribat a començar: Balàfia-Alpicat (juvenils), AEM-Escola Tàrrega (cadets), AEM-Escola Cervera (prebenjamins) i Fondarella-Balàfia (benjamins).

Els que sí que havien començat van ser l’Atlètic Almacelles-Golmés, Vilanova de la Barca-Aitona, Bell-lloc-Pardinyes, Balàfia-Fuliola, Lleida B-Rapitenca (Primera Catalana) i AEM-Sant Cugat i Pardinyes-Igualada (femenins).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?