La Pobla de Segur sol·licita una subvenció de 600.000 € per reformar el pavelló d'esports

REDACCIÓ
Publicat: 
12-08-2023
Actualitzat: 12-08-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Pobla de Segur sol·licita una subvenció de 600.000 € per reformar el pavelló d'esports
    Peu de foto: 
    Ajuntament de La Pobla de Segur

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció dels fonts europeus Next Generation, a través del Consejo Superior de Deportes del Ministeri de Cultura i Esports del govern espanyol. 

L’objectiu és adequar i millorar el pavelló d’esports, tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat. Així, es preveu la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la teulada de l’edifici, reforçar els tancaments, instal·lar la il·luminació amb LED i millorar el sistema de climatització. 

A més, també es vol crear una aplicació mòbil a través de la qual els i les usuàries podran accedir a les instal·lacions esportives, fer les reserves de les activitats i el pagament d’aquestes. 

Una altra línia d’actuació és la rehabilitació de les sales d’activitats. La de la planta de dalt s’adequarà a activitats de benestar perquè es puguin fer classes de ioga, plates, fitnes... Mentre que la de la planta baixa s’habilitarà i es digitalitzarà com a sala de formació, amb la col·laboració de l’Institut de Muntanya del Pallars (ICEMP). A més, es reformaran els vestuaris. 

Per últim, i amb la col·laboració d’Alba Jussà, es crearà un pla d’accessibilitat i senyalística. 

Es preveu que la resolució d’aquesta línia d’ajuts europeus per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible es conegui a principis del 2024. 
 

Comparteix

També t'interessarà