La poca efectivitat condemna l'Alpicat amb l'Olivar de Saragossa

31-01-2021
Actualitzat: 31-01-2021 11:16
  • La poca efectivitat condemna l'Alpicat amb l'Olivar de Saragossa

El Cochesinternet.net Alpicat va caure derrotat ahir a Saragossa contra l’Anagán Olivar de l’extècnic del Força Lleida Jorge Serna per 77-75. La poca efectivitat dels lleidatans els va condemnar a caure en un final a cara o creu. Amb aquesta derrota, els de Saragossa superen el Pardinyes a la classificació. Així, els lleidatans són ara cinquens, amb dos victòries i amb un partit pendent amb l’Igualada, que recuperaran dijous vinent. El seu grup, tanmateix, està molt igualat i l’Alpicat amb una victòria més igualaria el segon. El cuer, que descendirà i actualment és el Torreforta, queda a dos triomfs.

El partit, tal com s’esperava entre dos contendents que arribaven amb les mateixes victòries, va ser molt igualat. Els de Joan Isart van anar al davant bona part del duel, però se’ls va escapar al darrer minut. Tots dos equips van començar amb un ritme anotador molt alt. L’Olivar va sortir millor, amb un parcial de 6-2. Tanmateix, l’Alpicat va reaccionar i dos tirs lliures de Vallverdú li donaven el primer avantatge (6-9), que augmentaria fins al 20-26 al final del primer quart.

El segon va ser semblant, de manera que els lleidatans van aconseguir mantenir-se al davant i van arribar al descans amb un mínim avantatge de 37-39. Al tercer quart, l’Alpicat va aconseguir la seua màxima renda, de 9 punts. Tot i així, l’Olivar no es va deixar anar i va aconseguir reduir el desavantatge fins als 3 punts a l’inici de l’últim quart (19-22).

L’últim parcial va ser local, els aragonesos van aconseguir empatar a l’últim minut i van sentenciar amb dos tirs lliures de Cera a falta de 39 segons.