La Porcellada d’Àger homenatjarà els poetes de Ponent amb deu rapsodes

SEGRE
06-12-2019
  • La Porcellada d’Àger homenatjarà els poetes de Ponent amb deu rapsodes

La Porcellada 2019, el festival de poesia d’Àger, reunirà demà dissabte una desena de rapsodes en una edició en la qual es retrà homenatge als poetes de Ponent. La 23 edició d’aquest certamen poètic, el més veterà de Catalunya després del Festival de Poesia de Barcelona, girarà entorn del volum Poetes de Ponent, una antologia d’autors lleidatans des de l’època de la Renaixença fins a l’actualitat, recopilada pels poetes Jordi Pàmias i Jaume Pont en una publicació impulsada per l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Pàmias i Pont seran dos dels rapsodes que no es perdran aquesta cita al local social d’Àger a partir de les 18.30 hores. L’esdeveniment, conduït pel també poeta Carles M. Sanuy, comptarà amb la presència d’autors com Amat Baró, Gemma Casamajó, Meritxell Cucurella-Jorba, Francesc Culleré, Montserrat Gort i Francesc Gelonch, a més de l’editora Eulàlia Pagès.

La Porcellada va nàixer el 1997 en el marc de la Fira d’Àger de la mà de l’escriptor lleidatà Carles Hac Mor juntament amb l’artista Benet Rossell, nascut en aquesta localitat de la Noguera. Precisament, l’edició del 2016 es va convertir en un homenatge literari als dos creadors, després de la mort aquell any del primer el mes de gener i del segon a l’agost.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?