La Premsa Comarcal analitza els reptes d'informar abans i ara durant la seva 13a convenció

ACN
12-06-2021
  • La Premsa Comarcal analitza els reptes d'informar abans i ara durant la seva 13a convenció
  • La Premsa Comarcal analitza els reptes d'informar abans i ara durant la seva 13a convenció

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) ha celebrat aquest dissabte a l'Hotel Comtes de Barcelona la 13a Convenció de la Premsa Comarcal. La trobada ha servit per analitzar els reptes d'informar abans i ara de la mà de la periodista Rosa Maria Calaf, que ha fet una ponència en la qual també ha fet un repàs a la seva dilatada i exitosa trajectòria. A la cita també hi ha participat l'escriptor Martí Gironell, que el 2018 va guanyar el Premi Ramon Llull amb 'La força d'un destí'. La ponència de Gironell duia per títol 'De la realitat més propera a la ficció històrica: una trajectòria de novel·la'. La trobada ha coincidit amb la 39a assemblea de l'ACPC.

Els editors de la premsa comarcal han aprofitat la jornada, que ha començat cap a les deu del matí i ha acabat cap a les cinc de la tarda, per intercanviar opinions i reforçar els vincles entre els seus mitjans.

Durant la convenció també s'ha presentat el treball guanyador del 10è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal: 'De premsa de proximitat a mitjans multimèdia, camí cap al transmèdia? Anàlisi i proposta de l'adaptació dels mitjans de l'ACPC a les dinàmiques digitals'. La ponència ha anat a càrrec d'Aida Martori Muntsant.

L'edició de l'any passat també s'havia de fer a l'Hotel Comtes de Barcelona, però es va haver de fer de forma vidual a causa de la pandèmia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?