A la presó per robar en 5 cases de Cervera i Tàrrega

REDACCIÓ
25-11-2020
  • A la presó per robar en 5 cases de Cervera i Tàrrega

Els Mossos d’Esquadra van arrestar el dijous de la setmana passada tres homes i una dona, veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i de nacionalitat colombiana, com a presumptes autors de vuit robatoris amb força, dos delictes de danys i pertinença a grup criminal. Estan acusats de robar l’11 de novembre en un pis de Tàrrega i a l’endemà en quatre domicilis de Cervera. Un jutge va decretar-ne l’ingrés preventiu a la presó.

Els lladres, que actuaven sempre al matí, forçaven els poms de les portes dels domicilis i en sostreien joies, mòbils, diners i objectes de valor. Finalment, el 19 de novembre, els investigadors els van detenir al sorprendre’ls in fraganti després de cometre dos robatoris a Tona, a Osona.

L’endemà, els agents van escorcollar un domicili a l’Hospitalet on van localitzar objectes robats, que han estat retornats als seus propietaris. Els investigadors també van determinar que els quatre detinguts formarien part d’un grup criminal especialitzat en els robatoris amb força en interior de domicili.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com celebraràs Sant Jordi?