La Primavera Cultural d'Arbeca contarà amb més d'una cinquantena d'actes

REDACCIÓ
20-03-2021
  • Arbeca Cultural 2021

Arbeca prepara la Primavera Cultural - 5è Memorial a Mossèn Anton Bru amb més d’una cinquantena d’actes culturals. Tindrà lloc del 20 de març al 20 de juny en diferents indrets i adreçats a un ampli ventall de públic.

Tot això conjugat amb la programació cultural estable de la recentment renovada sala L’Abadia.

Començarem aquest dissabte amb el concert del Guillem Anguera, virtuós de l’acordió amb lligam arbequí, tindrem la Festa de la Paraula, exposicions, encetarem la Primera Mostra d’Artistes Locals, concerts musicals amb contingut reivindicatiu (Ginestà, Gemma Humet, Marcel Casellas..), cinema, teatre, espectacles infantils, presentacions de llibres d’anomenades autores i autors ( Marc Artigau, Borja de Riquer, Sr.Postu, Lluïsa Pla, Montse Rubinat ), conferències, debats i xerrades amb anomenades competents personalitats de cada àmbit, també sortirem a caminar i descobrir el terme, també hi hauran tallers i activitats per els més joves.

Tots els actes compliran amb les mesures de prevenció i d’higiene corresponents. A més, per controlar l’assistència, s’hauran de fer inscripcions prèvies i compra d’entrades per alguns actes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta