La primera sessió de l'únic auto cinema de Catalunya exhaureix entrades en un dia

REDACCIÓ
Publicat: 
29-05-2020
Actualitzat: 29-05-2020 15:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Autocinema auto cine Golmés proves pantalla gegant
  • Autocinema auto cine Golmés proves pantalla gegant
  • La primera sessió de l'únic auto cinema de Catalunya exhaureix entrades en un dia
  • Autocinema auto cine Golmés proves pantalla gegant

L'Auto cinema que s’inaugura demà dissabte dia 30 de maig a la localitat lleidatana de Golmés (Pla d’Urgell) ja ha venut totes les entrades per a la primera sessió, amb la pel·lícula ‘Joker’. Avui divendres, 24 hores després de posar-les a la venda, ja s’han exhaurit. Atès que la localitat pertany a la Regió Sanitària de Lleida, que es troba en Fase 1, l’aforament de l’auto cinema s’ha vist reduït a la meitat i només s’han pogut posar a la venda, i de forma exclusivament online, entrades per a 190 persones. Cal tenir en compte que el màxim aforament permès en activitats a l’aire lliure en Fase 1 és de 200 persones i en aquestes s’hi inclou el personal tècnic.

La iniciativa de l’auto cinema neix amb la voluntat de dinamitzar l’oci a la comarca del Pla d’Urgell i ajudar a la sanitat de la comarca en plena pandèmia de la Covid-19 i ho fa de la mà de l’ajuntament de la localitat, el Restaurant Resquitx i l’empresa exhibidora lleidatana de cinema Circuit Urgellenc.

Les mesures de seguretat de l’esdeveniment, que obre portes a les 20.00 h i que comença la projecció de la pel·lícula a les 22.00 h, seran màximes. Distàncies de 2,5 metres entre cotxes, que estaran aparcats de forma esglaonada, entrades (exclusivament anticipades) i consumicions que s’hauran d’adquirir online, mascaretes, gel hidroalcohòlic i desinfecció permanent per gaudir d’una nit de cinema al cotxe en la “nova normalitat”.

Els usuaris podran escoltar l’àudio de la pel·lícula ‘Joker’ sintonitzant la freqüència 106.3 de la FM de la ràdio del seu cotxe i veure-la en una espectacular pantalla de cinema digital de 10 metres d’amplada. L’auto cine està situat al pàrquing de la que fou la mítica discoteca Big Ben, una de les més grans d’Europa ara tancada al públic i que va convertir la comarca en la Meca de l’oci durant 39 anys i s’hi accedirà per la carretera N-II.

Ja a la venda les entrades, exclusivament online, per a les sessions de la setmana vinent

Ja estan a la venda, també exclusivament online, les entrades per les pel·lícules de la propera setmana. Divendres dia 6 serà el torn de ‘Tiburón’, de Steven Spielberg i dissabte dia 7 de ‘Las aventuras del Dr. Dolittle’. Els interessats poden fer les seves compres a través del web del restaurant Resquitx www.resquitx.com/autocine i costaran 5 € per persona. El projecte vol contribuir lluitar contra la Covid-19 i amb aquesta finalitat un 20% del preu de l’entrada va destinada als serveis sanitaris de la comarca. 

Segons subratlla l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, aquesta “És una activitat extraordinària, excepcional i temporal ateses les circumstàncies que estem vivint i amb l’objectiu d’activar la restauració a la zona”.

En la màxima capacitat de l’aforament s’espera que puguin gaudir d’aquesta programació un total de 400 persones en cada sessió, amb una selecció de pel·lícules clàssiques i d’altres de més recents.

Sopar i activitats paral·leles

L’Auto cinema també permetrà als usuaris fer una activitat que normalment no es pot fer en una sala de cinema convencional, com és sopar, i que converteix l’activitat en un mix que té el millor de totes les possibles experiències cinematogràfiques, com són la pantalla gegant i el so espectacular d’un cinema i la comoditat, intimitat i seguretat de veure les pel·lícules des del propi cotxe.

En aquest sentit, l’espai comptarà amb dues food truck, en l’una els assistents podran adquirir els seus entrepans, hamburgueses i patates, i en l’altra s’hi vendran refrescos i crispetes, sempre prèvia compra online. A més, en acabar la pel·lícula s’organitzaran altres activitats paral·leles, com ara concerts al jardí del Restaurant Resquitx.

Comparteix

També t'interessarà