La probabilitat que nevi a Andorra preocupa Molo

J.C. MONGE
08-01-2021
  • La probabilitat que nevi a Andorra preocupa Molo

A Molo el preocupa tant el seu rival de demà, l’Andorra, com les previsions meteorològiques que pronostiquen neu demà al Principat. “Sí que em preocupa”, va admetre ahir en la seua primera compareixença de l’any. “La previsió està en un 80 o 90 per cent de neu. El club fa gestions per veure com estarà la carretera. El primer serà arribar-hi i no sé si gelarà o no, però sí que estic una mica preocupat per les condicions que podem trobar-nos”, va afegir.

Quant a l’Andorra, que dimecres va perdre 1-0 al Prat en un partit que tenia pendent, va dir que “espero un rival perillosíssim per la plantilla que té. És un equip que té un dels millors atacs de la categoria, té bona arribada per bandes... una plantilla compensada i ben treballada”, va resumir. Els dos equips arriben separats per un sol punt. El Lleida és tercer, en zona de play-off, amb 13 punts, pels 12 que té l’Andorra.

“És un partit molt important, com tots els que tenim al davant”, va admetre Molo, que va treure importància a la classificació. “Està tot superigualat. Hem de pensar en els partits com si fossin finals” i va recordar que “l’Andorra va perdre al camp de l’últim però va fer un bon partit. La categoria està molt igualada”. La classificació cal mirar-la al final”, va voler destacar.

El tècnic creu que el descans nadalenc li ha provat, a l’equip. “Ja veurem el resultat, però la meua sensació és que ens ha vingut bé. Ha estat un inici de temporada en el qual han passat moltes coses en molt poc temps. Sembla que portem més temps en competició. Per això crec que, mentalment, desconnectar uns dies, que tampoc han estat gaires, ens ha vingut bé”, va ressaltar.

Sobre la possibilitat de fitxar, després que l’AFE inclogués el Lleida entre els clubs que tenen deutes, la qual cosa va desmentir el club, va assenyalar: “En el que no depèn de mi no perdré ni un segon. Si depèn del club a mi em toca esperar i estaré encantat amb el que decideixi el club”. La meua tasca és preparar l’equip el millor possible.”

D’altra banda, el club va anunciar ahir que tots els jugadors del primer equip i del juvenil han donat negatiu en els tests.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?