La 'rave' d'Ivars de Noguera continua activa però amb menys assistents

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
07-06-2023
Actualitzat: 07-06-2023 10:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 'rave' d'Ivars de Noguera continua activa però amb menys assistents
    Peu de foto: 
    Foto Anna Berga ACN

La 'rave' que es fa al costat de l'embassament de Santa Anna a Ivars de Noguera des de dissabte continua activa però cada vegada hi ha menys assistents. Segons els Mossos d'Esquadra, dimarts a la tarda en quedaven uns 300 i aquest dimecres la xifra ha anat a la baixa. La policia continua controlant l'accés i la sortida a la zona per evitar que hi vagi més gent i també per fer testos d'alcoholèmia i drogues als que en surten. Precisament en un d'aquests controls hi va haver un incident dimarts a la tarda quan una jove que va ser aturada i se li va demanar que obrís el maleter del cotxe, va aprofitar per fugir i tornar a la festa i en aquell moment va estar a punt d'atropellar un policial. Els mossos han obert diligències al respecte.

Cinc mossos ferits en una 'rave' a la Noguera
Peu de foto: 
Foto Mossos d'Esquadra

De moment els Mossos d'Esquadra no tenen previst fer cap tipus d'intervenció per intentar dissoldre la festa il·legal malgrat les peticions que han fet sindicats policials. Alguns assistents van ferir cinc mossos d'esquadra dissabte a la matinada, quan un comboi de cotxes, furgonetes i camions es dirigia cap a la zona d'Ivars de Noguera per organitzar la 'rave' i els mossos intentaven evitar-ho. El conductor d'un camió que va envestir un cotxe patrulla, un jove italià de 28 anys, va ser detingut i el jutjat de Balaguer en va decretar dimarts la seva llibertat amb càrrecs.

Els participants a la 'rave' són d'arreu de l'Estat i d'altres països d'Europa, principalment d'Itàlia i França. Per accedir-hi, alguns dels assistents han passat per finques particulars on han provocat danys a fruiters.

Comparteix

També t'interessarà