La recuperació econòmica de la UE és avui l'eix de la XXXI Trobada al Pirineu

REDACCIÓ
Publicat: 
29-10-2020
Actualitzat: 29-10-2020 9:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • President de la Trobada del Pirineu, Vicenç. Arxiu

La 31a edició de la Trobada al Pirineu se celebra avui amb un format telemàtic imposat per la pandèmia de la Covid-19, però amb el repte d’aprofitar les xarxes digitals per arribar a un major ventall de persones, ja siguin estudiants, empresaris o economistes.

Així ho espera el president de la Trobada, Vicenç Voltes, que va explicar que l’edició d’aquest any, amb el seu format digital, serà obert i d’accés gratuït.

Va detallar que malgrat comptar amb un format més reduït que en jornades d’anys anteriors, es manté la celebració de les taules redones i ponències magistrals de rellevants economistes i empresaris.

D’altra banda, aquest any, les jornades, que començaran les 16.00 hores, se centraran en els pilars de la recuperació econòmica que promou la Unió Europea (UE): l’Europa verda i l’Europa digital.

Per a això, en aquestes jornades participaran economistes de la talla de Josep Oliver i Daniel Lacalle, així com els empresaris Rubén Martínez (ASTI) i José María Roger Ezpeleta (Nice Tech), i del conseller delegat d’Endesa, José Bogas, i el president de Lead to Change, Xavier Marcet.

Voltes va manifestar que l’experiència que surti d’aquestes jornades telemàtiques pot beneficiar futures edicions de la Trobada al Pirineu, ja siguin presencials o mixtes, ja que permetrà la possibilitat de la participació de ponents des de qualsevol indret del món i augmentar el públic que hi estigui interessat.

Comparteix

També t'interessarà