La restauració reclama que s'allargui l'horari dels locals fins al toc de queda

ACN
21-04-2021
  • La restauració reclama que s'allargui l'horari dels locals fins al toc de queda
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

El Gremi de Restauració de Barcelona ha sol·licitat al Govern que allargui l'horari dels bars i restaurants, com a mínim, fins al toc de queda. En un comunicat emès aquest dimecres, l'associació assenyala que "moltíssims negocis necessiten les franges de tardes i nits per ser viables" i afegeix que la ciutadania "dóna mostres d'esgotament i de rebuig davant de tantes restriccions". Per aquests motius, el gremi considera que "ara és el moment" de canviar les mesures vigents i demana que aquestes entrin en vigor abans de la fi de l'estat d'alarma, prevista pel 9 de maig. "Els restauradors portem sis mesos sense servir sopars i l'espera se'ns està fent eterna", ha manifestat el director del gremi, Roger Pallarols.

En el mateix comunicat, el Gremi de Restauració celebra la reobertura dels restaurants dels centres comercials, tot i que recorda que han patit "una discriminació que mai s'hauria d'haver produït". "Necessitem començar a normalitzar la vida de la ciutadania i donar el missatge que la ciutat i el país es reactiven", ha afegit Pallarols.

Per altra banda, l'associació apunta que aquesta diada de Sant Jordi es tornaran a repetir 'botellons' a partir de les cinc de la tarda a Barcelona, ja que la gent "sortirà massivament al carrer, però es trobarà les terrasses dels bars tancades". Pel gremi, que la restauració segueixi tancada "no té cap sentit" i assegura que excloure la restauració de la socialització a l'aire lliure "és contraproduent".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta