La Sant Silvestre de la Seu d'Urgell es reinventa amb una edició virtual

C. SANS
05-12-2020
  • La Sant Silvestre de la Seu d'Urgell es reinventa amb una edició virtual

La Sant Silvestre de la Seu d’Urgell, Memorial Marc Peña Turet, arriba a la dotzena edició en format virtual i amb carreres familiars o individuals. Els organitzadors van presentar ahir la prova, que s’ha adaptat a la crisi sanitària per minimitzar riscos però “amb la voluntat de continuar amb la tradició per mantenir viu l’esperit”, segons els seus organitzadors. Les inscripcions es van obrir ahir i un any més la Sant Silvestre manté la cistella solidària en benefici de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Els participants tenen fins al dia 31 de desembre, data de la tradicional cursa, per recórrer un trajecte de 3,6 quilòmetres amb el dorsal que s’hauran d’imprimir prèviament. Poden realitzar el recorregut habitual de la Sant Silvestre de la Seu d’Urgell, amb punt d’inici i final a la plaça dels Oms, o qualsevol altre recorregut de longitud similar.

Els organitzadors van destacar la necessitat de “respectar les mesures de prevenció dictades per la Generalitat ja sigui corrent sol o acompanyat”. També van animar a publicar les imatges dels corredors a les xarxes socials per entrar en el tradicional sorteig d’obsequis, que es farà públic a partir del dia 4 de gener.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta