La Scott Marathon de Boí obre inscripcions

REDACCIÓ
10-06-2020
  • La Scott Marathon de Boí obre inscripcions

La Scott Marathon Cup de BTT, que s’emmarca dins dels actes d’una nova edició de BUFF® Mountain Festival que se celebrarà a la Vall de Boí del 4 al 6 de setembre, viurà a l’Alta Ribargoça la segona prova del certamen, fixada per a l’últim dia i per a la qual ja s’han obert les inscripcions. La prova tindrà un recorregut exigent, amb llargues ascensions seguides d’interminables i divertits descensos.

Els participants podran escollir entre dos itineraris, un de 28 quilòmetres i un altre de més exigent de 48. Una llarga ascensió que portarà tots els corredors al sostre del campionat, a més de 2.200 metres d’altitud.

La duresa del terreny i l’altitud fan que sigui una prova per a autèntics bikers. La Scott Marathon serà de les primeres competicions que se celebraran després de la pandèmia del coronavirus. De fet, el BUFF® Mountain Festival estava programat per a la segona setmana de juliol, inclòs el Mundial de Skyrunning, que tornava a recalar a la Vall de Boí per tercera vegada, però els organitzadors van decidir ajornar-lo fins al setembre i el Mundial, al 2021.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta