⏯️ La Segarra anima la població amb un vídeo en la darrera fase de confinament

REDACCIÓ
Publicat: 
06-05-2020
Actualitzat: 06-05-2020 17:01
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Segarra elabora un vídeo d’ànims a la població en la darrera fase de confinament

Representants polítics de la comarca de la Segarra elaboren un vídeo per transmetre un missatge d’ànim a la població en la darrera fase de confinament. Alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores des del confinament als seus municipis elaboren un vídeo per animar a la població en aquesta etapa final del confinament.

Al vídeo l’acompanya el següent text; "Diuen que la comunicació és la millor manera per crear lligams més forts. Avui representants polítics de diferents municipis de la Segarra ens volem apropar a tu amb un sol missatge.
Tornarem a donar vida als carrers, a les places i als petits racons dels nostres municipis!"

Amb aquesta finalitat d’apropar-se a la població els polítics de la Segarra elaboren aquest vídeo amb diferents frases que desitgen tornar a la normalitat tard o d’hora i, quan es pugui es farà amb més força que mai. Tornant a recuperar les festivitats municipals i les activitats que es feien abans.

És un missatge positiu que s’ha elaborat des del Consell Comarcal amb l’objectiu de donar forces i ànims amb la situació actual que es viu arran de la pandèmia de la Covid-19.  

 

 

Comparteix

També t'interessarà